Contact
Telefon: +4 0744.763.559
Fax: +4 0351.170.326
Email: office@fineamin.ro
FINEAMIN Romania
Certificari ISO line 

FINEAMIN vs Alte Produse

Avantajele FINEAMIN in raport cu alte produse traditionale de tratare a apei in ceea ce priveste transportul, utilizarea si efectele asupra instalatiilor.

PRODUSE TRADIŢIONALE FINEAMIN
Mai multe produse chimice de combinat pentru utilizare. Necesită control la primire, spaţii de depozitare speciale. Manipulare, amestec şi dozare dificile. chimicale butoi Un singur produs chimic, cu mai multe componente pe bază de poliamine, gata pregătit pentru folosire. Uşor de utilizat şi depozitat. Non-toxic. Nepoluant.
Rezultate nesatisfăcătoare – coroziune în toate secţiunile uzinei, tratament incomplet. Reducerea vieţii instalaţiei. coroziune in tevi pasivizarea metalelor cu poliamine Pasivizarea metalelor. Reduceri de până la 90% ale coroziunii, rezultând mărirea în ani a duratei de viaţă a uzinei.
Depuneri în ţevile cazanului şi în alte componente ale instalaţiei, în circuitul apei. Eficienţă scăzută a uzinei şi distrugerea echipamentului. Strrat magnetita  grosier imbunatatire transfer de caldura Curăţare progresivă a depozitelor din cazanele murdare, crescând eficienţa instalaţiei şi îmbunătăţind transferul de căldură.
Erori în analize. Control scăzut al pH-ului şi concentrări de contaminare. Control scăzut al alcalinităţii. analize ph apa analize alcalinitate apa Stabilitatea analizelor. Interpretarea lor ştiinţifică. pH stabil, nu se generează solide. Control asupra alcalinităţii şi reduceri substanţiale ale coroziunii.
Consum mare / pierderi de apă, combustibili şi produse chimice. Scăderea duratei de viaţă a uzinelor de pretratament. pierderi apa economie de apa Reduceri importante în consumul de apă datorită micşorării numărului de opriri, combustibil şi produse chimice pentru boiler.
Curăţare cu acid pentru a elimina depozitele rezultate în urma tratării improprii a apei. Daune ale uzinei şi ale echipamentului. spalari chimice curatare coroziune depozite cazan Tratarea corectă a apei fără a mai fi necesare spălările chimice. Eficienţă crescută, reducerea depozitelor şi în cazul apei de calitate scăzută.
Necesită proceduri de întreţinere – costuri mari pentru întreţinerea şi înlocuirea echipamentului. Implică oprirea producţiei pentru modificări. teava stricata instalatie fara coroziune Costuri scăzute de întreţinere la care se adaugă creşterea longevităţii uzinei. Productivitate ridicată prin scăderea timpului de oprire.
Costuri de operare şi procesare ridicate rezultate din cantitatea de produs, manipularea şi depozitarea lui, opriri repetate, spălări chimice etc. costuri inhibitori de coroziune profit inhibitori coroziune Costuri de operare şi procesare scăzute => profit mai mare, prin folosirea în siguranţă de cantităţi mici din produse ecologice, fără opriri repetate sau spălări chimice etc.

Pentru a citi despre avantajele Fineamin in inlocuirea hidrazinei, gasiti mai multe informatii pe pagina: Fineamin vs Hidrazina

Copyright Blue Neon