Contact
Telefon: +4 0744.763.559
Fax: +4 0351.170.326
Email: office@fineamin.ro
FINEAMIN Romania
Certificari ISO line 

Helawax Hum

Inhibitor de depuneri si coroziune pentru sistemele metalice purtatoare de apa

HELAWAX HUM este folosit in uzinele de epurare a apelor uzate in scopul prevenirii depunerilor de calciu si magneziu, in special pentru instalatiile de incinerare si cele care functioneaza pe baza de carbuni.

Produsele HELAWAX sunt produse chimice speciale pentru prevenirea depunerilor și depozitelor de var, gips, magneziu, MAP etc. in sistemele de apa si apa uzata. Acestea pot fi utilizate in instalatii de tratare a apei, incineratoare de deseuri, instalatii industriale si electrice, precum și în epuratoare umede de desulfurare a gazelor de ardere. Oferim, de asemenea, diverse produse pentru precipitarea metalelor grele.

 

Specificatii:

Materiale de baza: solutie polimeri organici

Aspect: lichid stabil

Densitate: 1.2 kg / dm 3 (+ / – 0,1), la 20 ° C

PH-ul produsului pur 8 (+ / – 1) la 20 ° C

Solubilitate: miscibil cu apa

 

Domenii de aplicare:

HELAWAX HUM este folosit pentru a elimina si preveni formarea de depozite din sistemele de apa si canalizare. HELAWAX HUM are o gama larga de aplicatii in sistemele industriale de apa, retelele de canalizare si circuitele de racire.

Prevenirea formarii depozitelor de calcar:

Produsul impiedica formarea depozitelor de sulfat de calciu prin formarea unui film pe suprafetele metalice. Sarurile de calciu sunt suprasaturate in solurie, fara probleme.

In plus, HELAWAX HUM este un dispersant eficace. Depozitele de calciu existente pot fi scoase usor din sistem in timpul functionarii.

HELAWAX HUM favorizeaza formarea filmelor pasive pe metale comune, cum ar fi otel, cupru, aluminiu si zinc. Astfel, o protectie anticoroziva eficienta este atinsa.

Dozare si control:

Dozajul se stabileste in functie de volumul de apa/apa uzata de catre consultant la cererea clientului. Continutul de HELAWAX HUM din apa poate fi determinat cu un test rapid sau prin testare fotometrica.

Livrare:

Produsul este livrat in butoaie nereturnabile de 60, 210 și 1000 kg.

Copyright Blue Neon