Contact
Telefon: +4 0744.763.559
Fax: +4 0351.170.326
Email: office@fineamin.ro
FINEAMIN Romania
Certificari ISO line 

Helawax W

HELAWAX W este unul dintre produsele noastre speciale pentru precipitarea metalelor grele si imobilizare, in special pentru instalatiile de incinerare si instalatiile de epurare a apelor uzate.

 

Specificatii:

Aspect: lichid maro-portocaliu

Densitate: 1,28 kg / dm 3 (+ / – 0.1) la 20 ° C

PH-ul produsului pur 13.5 la 20 ° C

 

Aplicare:

FINEAMIN HELAWAX W realizeaza precipitarea sulfurilor intr-un mod extrem de eficient si fara cunoscutele dezavantaje ale metodelor conventionale. Protectia impotriva raspandirii hidrogenului sulfurat este data de sistemul polisulfuric al agentului.

Cele mai multe metale grele sunt prezente in apele reziduale, cu valori pozitive de la 1 la 3, raportat la masuratorile de capacitate de schimb cationic. Totusi exista metale precum cromatul si vanadatul, prezente anionic, nu atat de usor accesibile. Acestea sunt reduse cu HELAWAX W in mediu acid si apoi precipitate. De asemenea, un numar de poluanti anionici obisnuiti, cum ar fi cianura, azotat, sulfit sau clor liber sunt precipitati si eliminati cu ajutorul HELAWAX W. Același lucru se aplică la fluor, oxalat, citrat, tartrat, fenolații, acizi grași și alți agenți tensioactivi neionici etc.

Acizii slabi și alte substanțe anionice sunt protonate de agenții de complexare, si, astfel, este destabiliata legarea lor de apa din mediu. Emulsiile sunt dispersate, eliberand uleiuri si grasimi. Substantele lipofile eliberate, chiar si din precipitarea hidrofoba a sulfurii, ies din apa sub forma de noroi rezidual.

Metoda de tratament depinde de caracteristicile locurilor cu deșeuri si este pregatita si optimizata in mod corespunzator.

Avantaje:

  • Eficienta mare la dispersie (dispersia metalelor grele din apele uzate).
  • Separare selectiva, ca de exemplu, la cupru si nichel.
  • Apa curata, clara si namol compact, bine decantat si usor filtrabil.
  • In ciuda surplusului de precipitati la aplicare, nu ramane sulfurat rezidual in apa tratata.
  • Eliminarea de cianuri, nitriti, fluor, sulfit si clor. Separarea agentilor tensioactivi si uleiurilor. Reducerea considerabila a valorii COD.
  • Agenți de floculare, lamele, filtre pietriș, etc sunt inutile.
  • Adecvat excelent functionarii continue.
Copyright Blue Neon