Contact
Telefon: +4 0744.763.559
Fax: +4 0351.170.326
Email: office@fineamin.ro
FINEAMIN Romania
Certificari ISO line 

Masurarea Online a Oxigenului din Apa de Alimentare

Probleme cu degazarea termica? Sistemul necesita un tratament chimic suplimentar pentru eliminarea oxigenului rezidual?

Tratamentul optim al apei din sistemele de cazane cu abur include indepartarea gazelor dizolvate din apa de alimentare, apa de adaos, apa reciclata sau condensatul returnat. Oxigen dizolvat si dioxidul de carbon pot duce la o deteriorare semnificativa pe tot parcursul ciclului de apa si abur, in special pentru acele parti ale instalatiei realizate din fier, prin coroziune.

De aceea, este important ca degazarea apei de alimentare sa funcționeze corect. Pentru a verifica acest lucru, oferim aparate pentru masurarea on-line a oxigenului din apa de alimentare a sistemului de cazan.

Cu acest aparat, continutul de oxigen este masurat in absenta fluxului de aer. Datele sunt permanent inregistrate si pot fi analizate ulterior. Astfel, se poate ințelege momentul in care degazorul se afla in imposibilitatea de a mai respecta limitele impuse de norme.

Degazarea termica poate fi reglata optim printr-o masurare on-line a continutul de oxigen, ceea ce contribuie la cresterea eficientei energetice a cazanului.

Daca dezaerarea apei de alimentare este ajustata la un nivel optim, poate fi chiar eliminata in multe dintre cazuri, fara a mai fi necesar tratamentul chimic, ceea ce conduce la o importanta economisire de resurse.

Pentru mai multe detalii sau o oferta completa, va rugam sa folositi formularul de contact.

aparat masurare oxigen

degazor termic

Copyright Blue Neon