Contact
Telefon: +4 0744.763.559
Fax: +4 0351.170.326
Email: office@fineamin.ro
FINEAMIN Romania
Certificari ISO line 

Aquatech Amsterdam 2019

Între 5 și 8 noiembrie 2019 va avea loc Aquatech 2019, una din cele mai mari conferințe mondiale în domeniul apei.

Cu peste 1000 de expozanți, peste 25.000 de experți în apă din 140 de țări și peste 1000 de delegați ai conferinței din cadrul Săptămânii Internaționale a Apelor din Amsterdam (AIWW), Aquatech subliniază poziția sa ca fiind cea mai importantă platformă mondială pentru apă, procesare, apă potabilă. Pe parcursul a 4 zile pline de inspirație și inovație, Aquatech Amsterdam 2019 va oferi platforma perfectă pentru networking, schimb de idei și afaceri.

Vă așteptăm la stand-ul FINEAMIN din cadrul expoziției pentru a vă prezenta ultimele noutăți în domeniul tratamentului apei.

CIEM 2019

În 17 și 18 octombrie 2019 a avut loc a noua ediție a CIEM – Conferința Internațională a Energiei și Mediului.

Conferința a fost organizată de Academia Oamenilor de Știință din România, Universitatea Politehnică din București, Universitatea Politehnică din Timișoara și World Energy Council.

Scopul CIEM este de a răspunde provocărilor din domeniul dezvoltării rapide a ingineriei energetice și a ingineriei de mediu și de a inspira atât studii de cercetare cât și aplicații practice prin promovarea interacțiunii dintre oamenii de știință din universități, instituții de cercetare și industrie.

Domeniile cuprinse în studiile de cercetare au inclus orașele inteligente, inginerie nucleară, energii regenerabile, eficiența energetică și mecanica fluidelor.

Sub domeniul “impact asupra mediului” a fost prezentată în premieră lucrarea Studiu și cercetări privind efectele utilizării FINEAMIN ca soluție de condiționare a apei de alimentare la generatoarele de abur industrial.